Side Mare Resort & SPA
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/otel.asp?id=39
   
 
   
 
Side Mare Resort & SPA  
55
All Inclusive
( İki kişilik odada kişi başı )
 
Side / Manavgat
   
  " Yurdumuzun en güzel turizm bölgesinde Antalya- Side sahil kesiminde bulunmaktadır. Antalya havaalanına 65 km., Side antik şehrine ise 3 km. mesafededir. "
   
Konumu:
   
 
Yurdumuzun en güzel turizm bölgesinde Antalya- Side sahil kesiminde bulunmaktadır. Antalya havaalanına 65 km., Side antik şehrine ise 3 km. mesafededir.
   
   
Otel Hakkında :
   
 

Odalar:

106 adet çift kisilik standart, 108 adet ranzali aile, 42 adet iki yatak odali aile ve 14 adet dublex aile odası olarak tanzim edilmistir. Konforlu odalarimizda; balkon, banyo (küvetli), WC, klima, uydu sistemi, TV- müzik kanali, telefon, kiralık kasa, minibar, saç kurutucusu mevcuttur.

Restoranlar:

Şık dizaynlı 300 kişilik kapalı ve 300 kisilik açik teras bölümleriyle FAMILY RESTORAN ve nezih a’ la- Carte restoranimiz misafirlerimizi Türk ve Dünya mutfaklarinin lezzetleriyle bulusturur.

Barlar:

Lobbybar, Pool- ve Snackbar ve Vitaminbar rahatlayip içeceklerinizi yudumlayabileceginiz mekanlarimizdandir. Havuzlar:Iki adet açik havuz, su kaydiragi, isitmali kapali yüzme havuzu ve dalga havuzu mevcuttur.

Spor & Eğlence:

Uluslararası bir animasyon ekibi tarafindan gündüzleri plaj voleybolu, boccia, dart, aerobic, su jimnastigi v.b spor etkinlikleri yapilmakta, aksamlari ise çesitli eglence programlari düzenlenmektedir. Tenis, masa tenisi, bilardo, masa topu diger spor imkanlaridir. Wellness Center’ da Türk hamami, jakuzi, sauna ve masaj salonu kabiliyetli ve güleryüzlü personelleriyle hizmet verirler. Ayrica kuyum, gümüs, market ve butik magazalarimizdan misafirlerimiz güvenle ihtiyaçlarini karsilayip, kuaför salonundan istifade edebilirler. Renta- Car ve çamasir yikama hizmetlerimiz de bulunmaktadir. Oyun salonumuzda da internet, langirt, playstation gibi aktivitelerimizden yararlanabilirsiniz.

Doktor:

Otelimizin doktoru ve hemsiresi her an misafirlerimizin hizmetindedir. Sahil:Otel zincirlerimize ait olan sahilimizden ve sahil barimizin her türlü donanimindan yararlanabilirsiniz. Sahilimize sürekli servimiz mvcuttur.

   
   
Fiyatlar :
   
 
 
İki kişilik Odada Kişi Başı
İlave Yatak
01 Şubat - 30 Nisan tarihleri arasında
50
50 € - %30
01 Mayıs - 30 Eylül tarihleri arasında
65
65 € - %30
01 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında
55
55 € - %30
 
Fiyatlar tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyatlardır. Otelimizde 0-6 yaş grubu ücretsiz; 7-11 yaş grubu %50 indirimli konaklar. Afiş fiyatı dönemsel promosyon fiyatlarını içerebilir. Promosyon süresi bitmiş ise yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.
  Banka havalesi, anlasmali kredi kartlarina vade farki ile 6 taksit veya tek çekim imkani mümkündür.
   
   
   
  Otellerin Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/oteller.asp