Lara Kervansaray Hotel & SPA
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/otel.asp?id=69
   
 
   
 
Lara Kervansaray Hotel & SPA  
95
Ultra Herşey Dahil
( İki kişilik odada kişi başı )
 
Lara / Merkez
   
  " Işık, su ve camın içiçe kullanıldığı, postmodern mimari yapısı ile, gündüz ve gecenin farklı olarak yaşandığı otelimizin etrafı 1500 m2 süs havuzları ile çevrilidir. "U" şeklinde dizaynıyla tüm odalarımız deniz görmektedir. "
   
Konumu:
   
 
Antalya, Lara mevkiinde bulunan tesis, 110.000 m2 alan üzerine kurulu olup, Antalya şehir merkezine 12 km., havalimanına 9 km. mesafede ve denize sıfır konumdadır. Tesisin kendine ait kum plajı mevcuttur.
   
   
Otel Hakkında :
   
 

Lara sahiline sıfır olarak konumlandırılmış tesisimiz, çizgi dışı mimarisi ve iç dizaynıyla 110.000 m2 alan üzerinde tüm beklentilerinize cevap vermek için tasarlanmıştır.

170 m. uzunluğundaki altın renkli kumsalımızda güneş ve denizin dansına şahitlik ederken, iskelemiz üzerinde
içkinizi yudumlayabilir, bu unutulmaz anları yaşadığınız için bir kez daha keyiflenebilirsiniz. Akdenizin masmavi
sularına kendinizi bırakabilirsiniz. Antalya`da Lara sahillerinde yaz, Kervansaray`da tatil hiç bitmez.

 

Tesis
585 odası bulunan tesiste, açık ve kapalı restaurant, 3 adet a la carte restaurant, 6 adet bar, 1 açık yüzme havuzu, 4 bantlı kaydıraklı havuz, 1 kapalı havuz, 1 dalga havuzu, 2 adet çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center, spa center, tenis, masa tenisi, bilardo, kuaför, güzellik salonu, toplantı salonu, oda servisi mevcuttur. Ayrıca ücretli olarak hizmet veren rafting havuzu, ücretsiz olarak çocuklar için lunapark ve trafik eğitim alanı bulunmaktadır. 
   
Oda
Tesisin konforlu standart odalarında, tv, minibar (günlük olarak doldurulur), merkezi klima, telefon, kasa, saç kurutma makinesi, tv’den müzik yayını, banyoda küvet ve wc, balkon, zeminde parke mevcuttur. Standart odalar 32 m2 genişliğindedir. Merkezi klima sistemine sahip tesiste, klimalar hava şartlarına göre çalışmaktadır.  
    
Yiyecek ve İçecek 
Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde pastane, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, şarap evi, disco bar, cocktail bar, A la carte ve açık servis büfe, 4 restaurant, 1 a la carte restaurant bulunmaktadır. Otel dünya-Türk-Latin-Akdeniz-Uzak Doğu ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.
 
   
Ücretli
Tenis kortu ışıklandırması, tenis dersleri, bowling, lisanslı rüzgar sörfü ve katamaran, doktor, bebek bakımı, rafting, odalarda internet, masaj, kuaför, market ve butikler, spa center, sağlık merkezi, motorlu su sporları.  
   
Ücretsiz
Hamam, sauna, jakuzi, fitness center, masa tenisi, tenis, bilardo, mini golf, basketbol,
plaj voleybolu, mini futbol ve motorsuz su sporları (kano, deniz bisikleti), internet cafe, tv odası, odalarda minibar ve kasa. 
   
Plaj
Tesisin 180 m. uzunluğunda kendine ait kum plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Güneş şemsiyeleri, havlu ve şezlong, havuzda ve plajda ücretsizdir. 
   
Çocuklar
Tesiste çocuk havuzu, mini club, çocuk animasyonu, çocuk büfesi, mini lunapark ve trafik eğitim alanı mevcuttur .

 

   
   
Fiyatlar :
   
 
 
İki kişilik Odada Kişi Başı
İlave Yatak
01 Şubat - 30 Mart tarihleri arasında
95
95 € - %30
01 Nisan - 30 Mayıs tarihleri arasında
125
125 € - %30
01 Haziran - 30 Eylül tarihleri arasında
165
165 € - %30
 
Fiyatlar tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyatlardır. Otelimizde 0-6 yaş grubu ücretsiz; 7-11 yaş grubu %50 indirimli konaklar. Afiş fiyatı dönemsel promosyon fiyatlarını içerebilir. Promosyon süresi bitmiş ise yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.
  Banka havalesi, anlasmali kredi kartlarina vade farki ile 6 taksit veya tek çekim imkani mümkündür.
   
   
   
  Otellerin Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/oteller.asp