Grand Viking Otel
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/otel.asp?id=80
   
 
   
 
Grand Viking Otel  
45
All Inclusive
( İki Kişilik Odada Kişi Başı )
 
Merkez / Kemer
   
  " Grand Viking Hotel Akdeniz`in incisi Antalya`da denizi ve doğasıyla ünlü Kemer`in merkezindedir. Oteldeki modern donanımlı konforlu odalarında rahat bir tatilin tadına varacaksınız... "
   
Konumu:
   
 
Grand Viking Hotel Antalya Uluslararası Havaalanı`na 50km, şehir merkezine 200m ve sahile 900m uzaklıktadır.
   
   
Otel Hakkında :
   
 

OTEL ÖZELLİKLERİ:
Otelde iki adet restoran bulunmaktadır: 350 kişilik açık restoran ve 250 kişilik kapalı restoran. Burada Akdeniz mutfağının zengin seçeneklerini açık büfede tatma fırsatı bulacaksınız. Ayrıca havuz bar ve lobi bar da hizmetinizdedir. Türk Evi`nde ise geleneksel yemek gözleme`nin tadına bakabilirsiniz.
Otelin sunduğu hizmetler hamam, sauna, masaj, jimnastik salonu, televizyon odası, açık ve kapalı havuz, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanıdır.
Animasyon gösterileri le eğlenceli akşamlar geçirebilirsiniz; Türk Gecesi, haftada bir canlı müzik. Bunların dışında su sporları, masa tenisi, dart ve kart oyunları ile de neşeli saatler geçirebilirsiniz.
Kemer sahilindeki teknler ile Akdeniz Koyları`nın eşsiz güzelliğini incleme fırsatı bulacaksınız.


ODA ÖZELLİKLERİ:
Grand Vikin Otel toplam 100 oda, toplam 210 yatak, 3 kral suiti, 1 özürlüler için tasarlanmış oda, 91 standart oda, 9 apart oda kapasitelidir.Otelin bahçe, dağ ve şehiri gören bi manzarası vardır. Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, uydu bağlantılı televizyon, split klima, banyo, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Apart Özellikleri: Buzdolabı bulunmaktadır.

SERVİS & HİZMETLER:
Grand Vikin Otel split klima, klimalı ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor , ücretsiz park gibi olanaklar sunmaktadır.

SPOR & EĞLENCE:
Grand Vikin Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk bölümü, Türk hamamı, sauna, masaj, masa tenisi, çocuk oyun alanı gibi olanaklar sunmaktadır.

YEME & İÇME:
Grand Vikin Otel’de Yarım pansiyon, her şey dahil, kahvaltı salonu, lobby bar, havuz bar, 1 açık büfe restaurant, 1 kapalı restaurant, 1 açık restaurant bulunmaktadır. Otelde dünya-Türk ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

TOPLANTI & KOFERANS:
Grand Vikin Otel’de 150 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır.

   
   
Fiyatlar :
   
 
 
İki kişilik Odada Kişi Başı
İlave Yatak
10 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında
40
40 € - %30
01 Haziran - 30 Temmuz tarihleri arasında
55
55 € - %30
01 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında
45
45 € - %30
 
Fiyatlar tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyatlardır. Otelimizde 0-6 yaş grubu ücretsiz; 7-11 yaş grubu %50 indirimli konaklar. Afiş fiyatı dönemsel promosyon fiyatlarını içerebilir. Promosyon süresi bitmiş ise yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.
  Banka havalesi, anlasmali kredi kartlarina vade farki ile 6 taksit veya tek çekim imkani vardir.
   
   
   
  Otellerin Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/oteller.asp